Trine Haahr

Trine er fast underviser på BRK om tirsdagen. Hun underviser både vores elevhold, men har ved siden af også springundervisning, 

Natasha Melvej

Natasha bor i Grindsted sammen med sin mand og deres hund. Hun er uddannet træner med speciale i ridesport. Natasha har redet næsten alle dressur klasser på sin tidligere hest, som hun selv har trænet op. 

Natasha fortæller: "Jeg er en meget udadvendt person, der gerne vil have alle omkring mig har det godt. Så hvis der er det mindste, så kom endelig til mig - Jeg bider ikke. 

Natasha underviser vores elevhold både mandag, tirsdag og torsdag. Natasha underviser i dressur, og har undervisning på flere niveau. Det er også muligt at booke eneundervisning. 

Privat undervisning

Såfremt du må have et ønske om at modtage privat undervisning, undenfor BRK's undervisning, kan dette ske udenfor den planlagte undervisning og optaget hal.

Tag hensyn

Det er ikke muligt at reservere hallen til privat undervisning, men vi opfordre alle i stalden til at tage hensyn til hinanden, da vi ønsker der er plads til alle-

Hvis du skal modtage privat undervisning, så er du velkommen til at dele det på i vores facebookgruppe, så du kan gøre dine staldkammerater opmærksom på der er aktivitet i hallen.