December 2017

Julebanko

Søndag d. 3. december havde Støtteklubben arrangeret julebanko for klubbens medlemmer. Rytterstuen var fyldt op og alle havde en hyggelig eftermiddag, mens de kæmpede om at vinde flotte præmier. Støtteklubben gerne vil rette en stor tak til alle, som sponsorerne for de flotte præmier:

• Dansk Revision
  • IDdesign Projekt
  • Bolsjekonen
  • Brillebutikken
  • Dressurhjælp v. Tina Petersen
  • Rikke Damgaard Thomsen
  • Junkuhn
  • Nybolig, Esbjerg v. Torben Erlandsen Brun
  • Hanne Sørensen
  • Hans Lauridsen
  • Kristina Falther
  • Tina Jørgensen

Lavet med Padlet

Juni 2017

Støtteklubben vil gerne takke Morten og Pia fra Knudsens Gardiner for sponsorat af T-shirts

Tak til de mange sponsorer ved BRK's D-stævne d. 6.-7. september 2014:

• Land og fritid, Gredstedbro
  • Gredstedbro Rideudstyr
  • RM arabians
  • Shell Korskro
  • Kiwi
  • Majholm planter
  • Tjæreborg foderstof
  • Idelle
  • Din tøjmand
  • Bramming Bog & Idé
  • Joy
  • Sørens Farve & Tapet
  • Lunds isenkram
  • Tc Ridesport

Tak til alle sponsorerne til Stafet for Livet!

Arrangementet blev en stor succes. Se mere i den vedhæftede fil.

En stor tak til Bramidan og Super Brugsen for de flotte sponsorater, som gik til indkøb af sikkerhedsveste til Bramming Rideklubs mindste ryttere!

Det er en dyr post for forældre at anskaffe sig en sikkerhedsvest til deres børn ved opstart på en rideskole!  Ved opstart ved man ikke med sikkerhed, om børnene fortsætter med at ride eller ej, og at skulle invistere ca. 500 kr i en sikkerhedsvest udover de mange andre ting, børnene skal bruge til ridning, det er en forholdsvis stor post!

Og det er tit det sted man som forældre vælger at spare!  Men det er en meget vigtig ting for de små børn at have sikkerhedsvesten på, for det er især i starten at sandsynligheden for at trille af er størst!!  Ved springning er det endda blevet et krav, at man skal have en sikkerhedsvest på, så vi har virkelig fået mange positive udmeldinger fra forældre, som på denne måde ikke selv behøver at investere i sikkerhedsvest fra starten!

Så en stor tak til Bramidan fra både forældre og børn i Bramming Rideklub for de flotte sikkerhedsveste, de er allerede taget i brug og er en kæmpe succes!!!

Så er der anlagt ny springbane udendørs. Vi takker alle vore sponsorer. Og ikke mindst Karsten Boesen Nielsen, der har været forgangsmand i dette foretagende. Tusind tak.

Sponsorer

Vores flotte præmieskammel. Sponsoreret af Jesper Jørgensen og Sørens Farve og Tapet i Bramming.