Juni 2022

Vellykket sponsorstævne

Under sponsorstævnet den 18. og 19. juni 2022 blev der indsamlet 21.071 kr. På billedet ses navnene på de ekvipager, der samlede mest ind til klubben. Herunder ses billeder af de seje ekvipager!

Tak til alle deltagere, sponsorer, hjælpere og kagebagere!

 

Juni 2019

Flot donation til BRK fra Sydbank

Under sponsorstævnet fik BRK overrakt et meget flot sponsorat på 70.000 kr. fra Sydbank i Bramming. Pengene er øremærket køb af nye elevponyer og kommer til at betyde, at der kan tilbydes en plads på klubbens elevhold til 24 nye medlemmer fra ventelisten. Stor tak til Sydbank for støtten! 

Juni 2019

Hyggeligt og indbringende sponsorstævne

Der blev plads til endnu en dejlig stævneweekend i juni, da der var sponsorstævne for klubbens egne ryttere. Der var klasser på alle niveauer, så også de mere urutinerede kunne være med, og alle ryttere havde været ude at finde sponsorer, så der samtidig blev samlet penge ind til en ny elevpony. Hele 23.000 kr. blev det til, og der skal lyde en stor tak til alle de mange gavmilde sponsorer. 

For nylig har vi blandt andet måttet sige farvel til Speedy, som har været en yderst trofast elevhest gennem mange år, så pengene kommer til at gøre stor gavn, når der skal findes nye, gode elevponyer.

 

Juni 2019

Arbejdsdag

Lørdag d. 15. juni var der mødt en masse arbejdsomme medlemmer og deres familier op til arbejdsdag i rideklubben. Både store og små arbejdede hårdt, og der blev lavet en masse, som alle der kommer i BRK kan nyde godt af. Traditionen tro stod Støtteklubben klar med helstegt pattegris og tilbehør til alle mand, da arbejdet var ovre. 

Juni 2019

Veloverstået Kr. Himmelfartsstævne

I Kr. Himmelfartsferien blev der afholdt D-stævne i BRK. Det var tre gode stævnedage med mange starter.

Tak til alle sponsorerne, som donerede gaver til stævnet: DK-Rosetter, Matas Bramming, SportMaster Bramming, Dyrlægerne Univet Bramming, Tjæreborg Handelscenter, Min Købmand Bramming, Danish Agro Forum, Skovly Ridecenter v. Mia Aagaard, Weis Stue Ribe, Helles Rideudstyr, Tika Rideudstyr og Darum Hestepraksis v. Hasse Echmann.

Billeder til fri afbenyttelse af de fleste ryttere til stævnet kan findes her

Marts 2019

Fastelavnsstævne

D. 2. marts blev der afholdt fastelavnsstævne for BRK's ryttere. For at skabe den helt rette fastelavnsstemning havde Støtteklubben desuden arrangeret tøndeslagning for alle børn og deres søskende.

Det var en rigtig hyggelig dag med masser af glade ryttere, flotte udklædninger, og stor opbakning fra tilskuerrækkerne. Tak til stævneudvalget, underviserne og alle andre, der hjalp på forskellig vis, for et godt arrangement!

  

  

  

  

Januar 2019

Nyt sofaområde i rytterstuen

I Støtteklubben rider man samme dag som man sadler. Der gik kun få dage fra de havde luftet idéen om et sofaområde i rytterstuen i BRK's Facebookgruppe til der stod en komplet hyggekrog med sofaer, bord og tæppe. Alle tingene er doneret af klubbens medlemmer. 

December 2018

Julestævne

D. 29. december havde Heidi Jessen taget initiativ til at arrangere et julestævne for BRK's ryttere. Det var der stor opbakning til, og det var en god mulighed for at hygge sig med heste og venner fra rideskolen selv om det var juleferie. Det var et rigtig hyggeligt stævne med masser af nisseheste og ryttere. 

December 2018

Julehygge og oppyntning af rideskolen

Om eftermiddagen d. 3. december var der arrangeret julehygge på BRK. Der blev pyntet flot op både ude og inde med flotte juletræer og hjemmeklippet julepynt. Så er rideskolen helt klar til en hyggelig december måned og ikke mindst julestævnet! 

November 2018

Uhyggeligt halloweenstævne

I weekenden d. 3.-4. november var der E-stævne med halloween-tema i Bramming Rideklub. Uhyggen startede allerede fredag eftermiddag med halloweenhygge for alle ryttere og familier. Der blev skåret græskar, pyntet op og striglet ponyer til den store guldmedalje og til sidst serverede Støtteudvalget klam mad i form af orme med uglegylp. 

Lørdag og søndag gik det så løs med stævnet, hvor det var muligt at starte både små springklasser og dressur på forskellige niveauer, så alle lige fra trækkerholdet til de mere øvede ryttere kunne være med. Om lørdagen var der også en udklædningskonkurrence, så der var gjort rigtig meget ud af udklædningen hos både heste og ryttere. 

Oppyntningsholdet havde gjort det så godt, at i hvert fald én hest blev lidt betænkelig ved om den turde bevæge sig på banen, og der var helt sikkert også et par mennesker, som blev skræmt over menuen i cafeteriaet!  

Se mange flere billeder fra stævnet ved at klikke her

August 2018

Sydjysk Mesterskab for hold

BRK var repræsenteret med to hold til Sydjysk Mesterskab.

Holdene blev placeret som nr. 4 og nr. 7. Godt kæmpet af jer alle! 

Juni 2018

Sankt Hans på rideskolen

Afbrændingsforbuddet nåede heldigvis at blive ophævet i tide til, at der kunne afholdes Sankt Hans på rideskolen. Det var en hyggelig aften, trods en del regn. 

Juli 2018

Elevhestene har fået ordnet tænder

Tak til alle sponsorerne fra stævnet, som har gjort det muligt! 

Juni 2018

Sponsorstævne

I weekenden d. 16.-17. juni blev der afholdt et hyggeligt sponsorstævne på BRK. Rytterne havde selv fundet sponsorer, som sponsorerede deres ridt. Målet var at samle penge ind til, at alle elevhestene kunne få ordnet tænder, og det lykkedes!

Tak til stævnets sponsorer: 

- Min købmand
- Calle
- Bright Stars Firework
- Alle de private sponsorer som rytterne havde samlet sammen

Og en stor tak til alle, som har hjulpet på den ene eller den anden måde og været med til at gøre stævnet til en succes! 

Dagens sponsorindsamler lørdag blev Tia Marie Josefsen med 2665 kr. og søndag var det Maja Post Tønder med 558 kr. 

Juni 2018

Arbejdsdag

D. 2. juni blev der afholdt arbejdsdag på BRK for at gøre rideskolen sommerklar. På trods af varmen blev der lavet en masse, og dagen sluttede med velfortjent fællesspisning for alle mand. 

Tak til alle, som gav en hånd! 

Maj 2018

Elevstævne

Lørdag d. 12. maj blev der afholdt elevstævne. Egentlig var det planen, at der skulle have været D-stævne, men BRK valgte at følge de andre rideklubber i områdets eksempel og lukke ned i et par uger grundet risikoen for spredning af herpesvirus. 

Derfor blev det i stedet til et hyggeligt lille stævne for elevryttere og opstaldere. 

April 2018

Reperation af folde

Lørdag d. 21. april havde Charlotte Damsgaard taget initiativ til, at BRK's folde skulle have et tiltrængt eftersyn ovenpå den våde vinter. En flok stærke medlemmer mødte op og fik ordnet alle foldene. Tak til alle, som hjalp til! 

April 2018

Rocky og Flicka gav rideture til Øko-dagen

Søndag d. 15. april blev de økologiske malkekøer lukket på græs over hele landet. BRK var til stede på en af de lokale gårde med ponyerne Flicka og Rocky, så de fremmødte børn udover at lære om, hvor mælken kommer fra og se køerne danse også kunne få en ridetur. Det var der rigtig mange, som gerne ville! 

April 2018

Kursus i pasning og pleje af udstyr

Lørdag d. 14. april blev der afholdt kursus i pasning og pleje af sadler og trenser i rytterstuen. 

December 2018

Julestævne

D. 27. december var der arrangeret et hyggeligt julestævne for BRK's medlemmer. Overskriften for arrangementet var "Kun for sjov" og der var masser af julehygge på programmet. Bl.a. var der mulighed for at ride pas de deux, hvor der var præmier for den mest kreative udklædning. 

December 2017

Julebanko

Søndag d. 3. december havde Støtteklubben arrangeret julebanko for klubbens medlemmer. Rytterstuen var fyldt op og alle havde en hyggelig eftermiddag, mens de kæmpede om at vinde flotte præmier. Støtteklubben gerne vil rette en stor tak til alle sponsorerne:
 

 • IDdesign Projekt
 • Dansk Revision
 • Bolsjekonen
 • Brillebutikken 
 • Dressurhjælp v. Tina Petersen 
 • Rikke Damgaard Thomsen
 • Junkuhn
 • Nybolig, Esbjerg v. Torben Erlandsen Brun 
 • Hanne Sørensen 
 • Hans Lauridsen
 • Kristina Falther 
 • Tina Jørgensen

November 2017

Jubilæumsstævne

D. 4. og 5. november 2017 var der 20 års jubilæumsstævne i Bramming Rideklub. 

Se Ugeavisens artikel om stævnet her.

Oktober 2017

Flot donation fra SE Vækstpulje

BRK har været heldig at få doneret et meget flot beløb af SE Vækstpulje.
Beløbet er gået til renovering af vores lys på udendørs ridebanen. Der er virkelig kommet lys over land, så nu kan banen bruges hele året rundt - også i de mørke vintermåneder!
Bestyrelsen for BRK vil på alle medlemmers vegne sige tusind tak til SE Vækstpulje for den flotte donation!

September 2017

Distrikt 9 Mesterskab i BRK

I weekenden d. 8.-10. september var Bramming Rideklub vært for D9-mesterskabet. Der var fuld gang i både spring- og dressurbanen både fredag, lørdag og søndag.  

August 2017

Byfestoptog 2017

Igen i år deltog BRK i byfestoptoget. Denne gang med cirkus-tema. Det lykkedes desværre ikke at vinde, men det var en hyggelig dag for både mennesker og heste. 

Juli 2017

Ridelejr 2017

I år blev der afholdt hele tre ridelejre på BRK. 

Udover en masse hyggeligt samvær bød lejrene bl.a. på TREC, agility, undervisning i dressur og spring, ridetur til travbanen, besøg på stutteri Gørklintgård, ponygames, striglekonkurrence, skovtur mm. 

August 2016

BRK vindere af byfestoptoget for andet år i træk!

En stor flok indianere med både ponyer, tipi og totempæl vandt for andet år i træk pokalen ved Bramming Byfestoptog. 

Juni 2016

Ridelejr 2016

I sommerferien blev der igen afholdt hele to ridelejre på BRK. Først en for de ældste og derefter var det de yngstes tur - med hjælp fra nogle af de ældre. Lejrene bød blandt andet på springundervisning ved Andreas Künnemann, dressurundervisning, ponygames, ridetur til travbanen, striglekonkurrence, kvadrille-ridning og selvfølgelig masser af hygge med og uden heste. 

Maj 2016

Stor opbakning til Arbejdsdagen 2016

Der var aktivitet overalt på rideskolen lørdag d. 21. maj, hvor der var arrangeret arbejdsdag. Der blev gjort rent, ryddet op, malet spring, pudset udstyr, sat hylder op, lavet hegn, slået græs og meget, meget mere. 

Dagen sluttede af med hyggelig fællesspisning for alle. 

Marts 2015

Tina fik 'Månedens Skulderklap'

Under generalforsamlingen d. 19. marts kom Ninna Bork Christensen fra Sydbank og Kåre Welinder fra Jydske Vestkysten på uventet besøg for at overrække 'Månedens Skulderklap' til Tina Jørgensen for hendes store arbejde i Bramming Rideklub. Stort tillykke til Tina med det velfortjente skulderklap!

Juli 2014

Vellykket arbejdsdag

 

80 hårdtarbejdende medlemmer mødte op til BRK's arbejdsdag d. 5 juli. Det var en hyggelig dag, hvor alle hjalp til, og der blev ordnet en masse praktiske ting, så rideskolen blev super flot og sommerferieklar.

Dagen sluttede med fællesspisning og hygge for alle hjælpere. 

Kaffekort fra Støtteklub-udvalget

Du kan nu købe et kaffekort og få adgang til gratis kaffe/the året rundt. Det vil sige til arrangementer, og hvis man har lyst til at lave sig en kop kaffe, mens ens børn rider. Der står en kogekedel i rytterstuen, og her vil der også stå Nescafe, the og plastikkrus. Henvendelse for køb af kaffekort kan ske til de ansvarlige i støtteklubdvalget og klubbens bestyrelse. Se hvem dette er under Støtteklub-udvalgetKaffekortet er gyldigt i et år.